Reset Password

слободно
click to see all images

Нова Година 2024 ЗЛАТИБОР Лукс Апартман

,
Златибор, Србија, Златибор
од 16490 ден 89 eur. со сопствен превоз per guest
Your search results
автобуски аранжман
Нова Година 2024
|0 Bedrooms|
Check Availability

опис

(Сопосетана Сирогојно,ЕлПасо, Дрвенград,ВрњачкаБања)

Првден: 29.12.2023 (Петок)
Тргнувањенагрупатаво 22:30 од Скопје и 23:00 часотодКумановоконЗлатиборсопопатнипаузизацаринскиформалности и одмори.

Вторден: 30.12.2023 (Сабота)
ПристигнувањевоЗлатиборвоутринскитечасови и заминувањенагрупатаконетноселоСирогојно. Посетанамузејотнаотворено и специјалнатапродавницазаџемпери, покоиСирогојно е познатовосветот. ВопладневнитечасовисместувањевоТуристичкоРекреативенКомплексЗлатибор https://trkzlatibor.rs/ (ex SRC Wai Tai), којсенаоѓанаодличналокацијавоцентаротнаЗлатибор. Слободновремезаодмор, и индивидуални активности на Златибор.Ноќевање.

Третден: 31.12.2023 (Недела)
Појадок.ФакултативнозаминувањенагрупатаконкаубојскиотградЕлПасо. ОвдеќесевратитевовреметонаДивиотЗапад…ЕлПасопретставуварепликанатипиченграднаДивиотЗапад. Иметогодобивапоистоимениотградво САД и рекатакојаштотеченизсамиотградкојагоделинадваделаодносноодеднатастранаќесезапознаетесокаубојската и индијанскатакултура, додекаоддругатастранасосрпскатакултураоддалечната 1865 год. Следувапрошетканизиндијанскотосело, посетанакаубојскиСалун и прошеткадоцркватакојасенаоѓанасрпскатастрананаместото. ВопладневнитечасовиСлободновремезаодмор, подготовказадочекнаНоваГодина и можностзаиндивидуалнапрошетканизцентаротнаЗлатибор. Вечера.ДочекнаНоваГодинанаКралскиотплоштадвоЗлатиборилипакдочекпосопственизборвонекојодмногутересторанииликафе-барови. Ноќевање.

Четвртиден: 01.01.2024 (Понеделник)
Појадок.ФакултативнозаминувањенагрупатаконДрвенград, делонаЕмирКостурицакојгонаправиловој “град” запотребитенасвојотфилм “Животот е чудо”. Овдеможедагипробатепознатитеслатки и природнитесоковикоиносатименапознатисветскиличностикакоштосеНовакЃоковиќ, ДиегоМарадона, ЏониДепитн. Потоапосетанаизворот “БелаВодa” и познататажелезница “ШарганскаОсмица”. ВопопладневнитечасовивраќањевоЗлатибор. Слободновремезаодмор, и индивидуални активности на Златибор.Вечера.Ноќевање.

 

Петтиден: 02.01.2024 (Вторник)
Појадок.Одјавувањеодхотелот, слободно време за кратка прошетка, кафе пауза, купување сувенири и шопинг на Златибор. ЗаминувањеконМакедонијасопопатнапосетанаВрњачкаБања. ПрошеткапопознататаПроменадасоможностзаиндивидуаленручек и посета на многутепродавницивоместото. ПристигнувањевоМакедонијавовечернитечасови.

Тип на соба

3 полупансиони (појадок и вечера)
Пакет

Со вклучен превоз
 

Сопствен превоз

Двокреветна реновирана лукс соба

задолжително плаќаат 2 лица
 

20,990 мкд
 

16,490 мкд

Двокреветна стандард соба

задолжително плаќаат 2 лица
 

18,990 мкд
 

14,490 мкд

Лукс реновиран апартман

задолжително плаќаат 3 лица
 

18,990 мкд
 

14,490 мкд

Стандард апартман

задолжително плаќаат 3 лица
 

17,390 мкд
 

12,890 мкд

Лукс реновиран апартман

доплата за 4то лице
 

13,290 мкд
 

9,990 мкд

Стандард апартман

доплата за 4то лице
 

12,190 мкд
 

7,690 мкд

Доплата за еднокреветна соба
6,990 мкд
6,990 мкд

Деца од 0-4,99 год.
4,490 мкд
Гратис

Деца од 5-11,99 год.
50%
50%

Ценатанааранжманотвклучува:
• Превозсовисокотуристичкиавтобуснанаведенатарелација
• Триноќевања на база полупансион (појадок и вечера)воТуристичкоРекреативенКомплексЗлатибор https://trkzlatibor.rs/
• Посета на Сирогојно
• ПосетанаВрњачкаБања
• Организација и реализацијанапатувањетосолиценциранпридружникнапатувањето
• Oрганизиран превоз од Кавадарци, Неготино и Велес

Ценатанааранжманотневклучува:
• ПосетанаДрвенград, БелаВода и Шарганскаосмицасовклученавлезница и локаленводич–20€ по лице
• Посета на каубојскиот град Ел Пасо –10€ по лице
• Задолжителнопатничко-здравственоосигурување (информациивоагенција)
• Туристичкатакса и хотелско осигурување 279денариполицеза3ноќи (сеплаќавоагенција)
Напомени и услови:
• Зареализацијанаовапатувањепотребнисеминимум40патници

 

View more
цена
Price per guest: 89 eur.
City Tax Fee: 5 eur. Single Fee
Minimum no of nights: 3
Extra options:
посета на Ел-Пасо: 10 eur. Per Guest
Посета на Дрвенград, Бела Вода и Шарганска осмица со вклучена влезница и локален водич: 20 eur. Per Guest
Деца од 0-4,99 год.: 72 eur. Per Guest
Деца од 5-11,99 год: 133 eur. Per Guest
превоз од агенција: 72 eur. Per Guest
Period
Price per guest
Booking starts only on
Booking starts/ends only on
From 29-12-23 To 30-12-23
All
All
Period
From 29-12-23 To 30-12-23
Price per night
Booking starts only on
All
Booking starts/ends only on
All
адреса
Address: Exact location information is provided after a booking is confirmed.
County: Златибор
State: Србија
Country: Serbia
детали
Property Status: слободно
Property ID: 35992
Rooms: 0
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0
карактеристики
акомодација - удобности
TV - телевизија
Wi-Fi безжичен интернет
греење
телефон
фен
објекти
базен
бар / ресторан
вклучен појадок
дозволено пушење
пријателски за семејства со деца
пристап за инвалидска количка

Availability

December 2023
M T W T F S S
 1
89 eur.
2
89 eur.
3
89 eur.
4
89 eur.
5
89 eur.
6
89 eur.
7
89 eur.
8
89 eur.
9
89 eur.
10
89 eur.
11
89 eur.
12
89 eur.
13
89 eur.
14
89 eur.
15
89 eur.
16
89 eur.
17
89 eur.
18
89 eur.
19
89 eur.
20
89 eur.
21
89 eur.
22
89 eur.
23
89 eur.
24
89 eur.
25
89 eur.
26
89 eur.
27
89 eur.
28
89 eur.
29
89 eur.
30
89 eur.
31
89 eur.
January 2024
M T W T F S S
1
89 eur.
2
89 eur.
3
89 eur.
4
89 eur.
5
89 eur.
6
89 eur.
7
89 eur.
8
89 eur.
9
89 eur.
10
89 eur.
11
89 eur.
12
89 eur.
13
89 eur.
14
89 eur.
15
89 eur.
16
89 eur.
17
89 eur.
18
89 eur.
19
89 eur.
20
89 eur.
21
89 eur.
22
89 eur.
23
89 eur.
24
89 eur.
25
89 eur.
26
89 eur.
27
89 eur.
28
89 eur.
29
89 eur.
30
89 eur.
31
89 eur.
 
past
today
booked
×

Book Now

Guests
Adults
Ages 13 or above
0
Children
Ages 2 to 12
0
Infants
Under 2 years
0
Close
посета на Ел-Пасо
10 eur.
Per Guest
Посета на Дрвенград, Бела Вода и Шарганска осмица со вклучена влезница и локален водич
20 eur.
Per Guest
Деца од 0-4,99 год.
72 eur.
Per Guest
Деца од 5-11,99 год
133 eur.
Per Guest
превоз од агенција
72 eur.
Per Guest

Add to Favorites
Contact Owner
Share

Sanset Travel

Contact Owner
language
x
од 16490 ден 89 eur. со сопствен превоз per guest